FORGOT YOUR DETAILS?

Tuimelen en buitelen

Quality time tussen ouder en kind: samen groeien door te stoeien!

Speciaal voor onze aller jongste sporters (3 t/m 4½) zijn er de gezellige, maar vooral ook waardevolle tuimel en buitel-lessen. Spelenderwijs leren de kinderen basisvaardigheden van bewegen. Hierbij is altijd een ouder aanwezig, dus samen maken jullie er een quality time moment van!

De kinderen leren door middel van velen spelvormen veilig vallen en opstaan, voor- en achterover rollen, klimmen en klauteren, evenwichtsoefeningen en samenwerken met andere kinderen. Dit alles op een speelse manier die past bij hun belevingswereld. Zeer goed voor fysieke en cognitieve ontwikkelingen van het kind!

De perfecte voorbereiding op andere sporten

Na het volgen van de tuimel en buitel-lessen, kunnen de kinderen op 4 jarige leeftijd doorstromen naar de judolessen. In dezelfde veilige omgeving van de sportacademie kunnen de kinderen judo lessen gaan volgen waarin zij zelfstandig de lessen gaan volgen. Een fijne overstap voor zowel ouder als kind.

Probeer tuimelen en buitelen samen met jouw zoon of dochter!

Ben jij benieuwd hoe een tuimel en buitel-les er bij ons aan toegaat? Geef je dan snel op, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze les.

 

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
09.00          
Tuimelen en buitelen

3-4½ jr
09.00
09.45
10.00          
Tuimelen en buitelen

3-4½ jr
10.00
10.45

Zaterdag

  • Kleutergym
    09.00 - 09.45
  • Kleutergym
    10.00 - 10.45
No events available!

 

TOP