FORGOT YOUR DETAILS?

Team

Henk Harm

Functie: Henk is algemeen directeur en actief in ons managementteam. Je treft hem nog steeds regelmatig aan in de sportacademie als veelzijdig sportinstructeur van Conditietraining, Fitness, Judo, Karate, Jiu Jitsu Fitwalk en Personal Training. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij de budo instructeurs om het beste uit zichzelf en hun leerlingen te halen.

Achtergrond: Henk volgde zijn sportopleiding bij het CIOS in Overveen, waar hij later ook jarenlang als docent werkte. Daarnaast is hij rijksgediplomeerd en actief docent voor de budosporten (6e dan Judo, 5e dan Jiu Jitsu, 2e dan Karate). Verder is hij gediplomeerd sportmasseur, voetbal- en badmintontrainer en zwemdocent. Ook geeft hij regelmatig managementtrainingen voor bedrijven en instellingen en zet hij zich in voor de (top)judosport op Aruba, waar hij technisch adviseur van de lokale judo bond is.

Leuk om te weten: Henk is de ontwikkelaar van de Fitwalk®-methode. Deze beschermde trainingsvorm komt dus vanuit onze eigen sportacademie!

Trudy Harm

Functie: Trudy is algemeen directrice en actief in ons managementteam. Op het sportieve vlak is ze werkzaam als instructrice van de Total Body Workout, BHBB, Pilates, Seniorfit en Fitwalk®. Daarnaast beheert zij de financiële administratie.

Achtergrond: Ze heeft zelf op hoog niveau gehandbald in de Hoofdklasse van Amsterdam en haalde hiermee zelf het Nederlands Jeugdteam. Verder is zij gediplomeerd sportmasseuse en hardlooptrainster (KNAU-diploma).

Leuk om te weten: Trudy heeft meerdere keren de Marathon van New York en de 100 km Dodenmars in België uitgelopen.

Martijn Wiese

Functie: Martijn is een allround sport- en fitnessinstructeur, Personal Trainer en actief in ons managementteam. Hij verzorgt lessen als Conditietraining, Krachttraining, Bootcamp, HIIT Circuits en Fitwalk®. Als allround medewerker is hij daarnaast regelmatig te vinden achter de receptie en de bar.

Achtergrond: Van jongs af aan houdt Martijn zich al bezig met de schaatssport. Na jarenlang zelf op hoog niveau geschaatst te hebben, begon hij met het geven van schaatslessen aan kinderen en volwassenen en het coachen van wedstrijden. Daarnaast volgde hij zijn sportopleiding bij het CIOS Haarlem en is hij gecertificeerd Inline Skate instructeur en Personal Trainer.

Leuk om te weten: Ook nu nog is Martijn nauw betrokken bij het coachen van het junior team van de Nederlandse Schaats Bond.

 

Marcia Uijtdehaage

Functie: Marcia is een allround sportinstructrice, voeding- en gezondheidsadviseur en Personal Trainer. Naast Personal Training verzorgt zij o.a. de Total Body Workout, Kickboksen en HIIT Circuits. Daarnaast is zij onderdeel van ons managementteam en leid ze het project Gezond Gewicht, voedingslezingen en andere gezondheidsevenementen.

Achtergrond: Na het behalen van de doctoraal diploma Geneeskunde in Leiden, behaalde zij ook een Master-graad in de richting Physical Activity & Health aan de Universiteit van Maastricht. Hierdoor is zij gespecialiseerd in alles aspecten van een gezonde lifestyle en het voorkomen/bestrijden van overgewicht. Toen ze 10 jaar was begon ze bij onze sportschool met Karate, waarin ze na o.a. een intensieve wedstrijdperiode de 1e Dan (zwarte band) behaalde. Verder is Marcia gecertificeerd Gewichtsconsulent, BodyCombat instructrice en Personal Trainer.

Leuk om te weten: Door haar opleiding en gevolgde cursussen enerzijds en haar ervaringen op sportief gebied anderzijds, kan zij haar interesse voor gezondheid en haar passie voor sport en bewegen perfect combineren.

Jennifer van der Voorden

Functie: Jennifer is werkzaam als allround sportinstructrice en verzorgt o.a. de Total Body Workout, Senior Fit, Fitwalk, Bootcamp, Obstacle Run Training en HIIT Circuits.

Achtergrond: Jennifer heeft haar sportopleiding aan het CIOS in Haarlem afgerond en haar Fitness A & B, Aerobic A & B en Buitensport diploma behaald. Daarnaast is ze gecertificeerd hardloopinstructrice. Ze heeft veel ervaring op het gebied van conditie- en circuittraining in het algemeen en obstacle run training in het bijzonder.

Leuk om te weten: Jennifer heeft zich volledig gestort op de wereld van de Obstacle Run en doet regelmatig mee aan wedstrijden. Zo was zij onder andere te zien in het TV programma Ninja Warrior en heeft zij zich onder andere gekwalificeerd voor het EK en WK van 2017!

Thea de Graaf-Vrolijk

Functie: Thea is al vele jaren een allround sportinstructrice en zij verzorgt naast fitness- en powerplate-begeleiding ook de groepslessen Total Body Workout, Senior Fit, BHBB en Pilates. Als allround medewerker is zij daarnaast regelmatig te vinden achter de receptie en de bar.

Leuk om te weten: Naast het geven van sportlessen heeft Thea een grote liefde voor paarden en de duiksport.

Joke Tesselaar

Functie: Joke is onze gastvrouw in de bar en een onmisbare schakel in het team.

Leuk om te weten: Al 30 jaar lang zorgt zij voor de gezellige sfeer en een heerlijke kop koffie in de ochtenduren. Voor onze trouwe én nieuwe klanten is ze dan ook onlosmakelijk verbonden met onze Sportacademie.

TOP