fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Kids Proefmaand

Maak kennis met Judo, Karate of Kickboksen tijdens de Kids Proefmaand! Met deze proefmaand kan jouw zoon of dochter vier lessen van één van deze jeugdsporten volgen in een groep die past bij zijn/haar leeftijd voor slechts €29,50.

Is je zoon of dochter na deze maand enthousiast? Te gek! Dan kan hij/zij de rest van het seizoen afmaken in dezelfde groep en de prachtige technieken van deze verdedigingssport gaan ontdekken.

 

BACK TO (SPORT)SCHOOL ACTIE:

Kids Proefmaand
+
Jij & je partner 1 maand onbeperkt sporten

= slechts €39,50

Zit je toch te wachten tijdens de zwem- of sportles van je kind? Kom in beweging!

- Fitness, groepslessen en circuittraining
- Bekijk de Weekly Workout in onze App voor motivatie en inspiratie
- Gebruik samen met je partner en/of de oppas één Family Card*

>> * Meer informatie over onze Ouder/Kind acties

Vraag hier de Kids Proefmaand aan

  1. Door het onderstaande formulier in te vullen vraag je een Kids Proefmaand aan op voor jouw zoon of dochter.
  2. Je ontvangt hiervan een automatische bevestiging per e-mail. Let op: dit is nog géén bevestiging van het starten van de proefmaand.
  3. Aangezien de aanvang van de proefmaand afhankelijk is van het aantal beschikbare plekken krijg je binnen 2 werkdagen bericht van één van onze medewerkers over de exacte startdatum en de lestijd.
  4. 15 minuten vóór aanvang van de eerste les kun je de betaling contant of per pin bij onze receptie voldoen. Je ontvangt dan ook direct de leskaart van je zoon/dochter.

Hulp nodig bij het kiezen van een les? Onze medewerkers adviseren je graag bij de receptie of telefonisch via 023-525 32 56.

TOP