FORGOT YOUR DETAILS?

Kids Proefmaand

Maak kennis met Judo, Karate of Kickboksen tijdens de Kids Proefmaand! Met deze proefmaand kan jouw zoon of dochter vier lessen van één van deze jeugdsporten volgen in een groep die past bij zijn/haar leeftijd voor slechts €35!

Benieuwd naar een geschikte lesdag en tijd?  Klik dan hier voor het rooster met alle jeugdlessen. Op de mobiele weergave van het rooster worden de leeftijden helaas niet weergegeven bij de lessen, maar bij de desktop versie wel. Hulp nodig bij het kiezen van een les? Onze medewerkers adviseren je graag bij de receptie of telefonisch via 023-525 32 56.

 

PROEFMAAND:

4 lessen judo, karate of kickboksen

= slechts €35

Vraag hier de Kids Proefmaand aan

  1. Door het onderstaande formulier in te vullen vraag je een Kids Proefmaand aan op voor jouw zoon of dochter.
  2. Je ontvangt hiervan een automatische bevestiging per e-mail. Let op: dit is nog géén bevestiging van het starten van de proefmaand.
  3. Aangezien de aanvang van de proefmaand afhankelijk is van het aantal beschikbare plekken krijg je binnen 2 werkdagen bericht van één van onze medewerkers over de exacte startdatum en de lestijd.
  4. 15 minuten vóór aanvang van de eerste les kun je de betaling contant of per pin bij onze receptie voldoen. Je ontvangt dan ook direct de leskaart van je zoon/dochter.

Is je zoon of dochter na deze maand enthousiast? Te gek! Dan kan hij/zij de rest van het seizoen afmaken in dezelfde groep en de prachtige technieken van deze verdedigingssport gaan ontdekken.

TOP