FORGOT YOUR DETAILS?

Sport voor kinderen

VOOR ALLE KIDS VAN 3 T/M 16 JAAR IS ER EEN UITDAGENDE LES DIE AANSLUIT BIJ HUN BELEVINGSWERELD EN STIMULEERT IN HUN GEHELE ONTWIKKELING.

Kleutergym

Vanaf 3 jaar – Kom lekker rollen, stoeien, klimmen en klauteren in de veiligste omgeving die er is: onze judomat. En het leukste is.. papa en mama doen lekker met je mee!

Judo voor kinderen

Van 4 t/m 18 jaar – Groeien door te stoeien met één van de meest waardevolle en veelzijdige sporten voor kinderen: judo. De verschillende technieken van deze Japanse verdedigingssport stimuleren de motorische, lichamelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling ….

Karate voor kinderen

Van 8 t/m 18 jaar – Met haar krachtige en gecontroleerde trap- en stoottechnieken is deze Japanse verdedigingssport ideaal voor lichaam en geest van ieder kind

Kickboxen voor Kinderen

Vanaf 8 jaar – Deze dynamische vechtsport heeft niets met agressie maar alles met beheersing en respect te maken. Een hele leerzame en fysieke manier voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen.

Kids Proefmaand

Probeer 4x Judo, Karate of Kickboksen en ontdek of dit jouw nieuwe sport wordt!  Vind je het leuk? Dan kun je daarna gezellig in dezelfde groep blijven meedoen.

TOP