FORGOT YOUR DETAILS?

Project gezond gewicht

IN 12 WEKEN NAAR EEN GEZONDE LIFESTYLE EN BLIJVEND RESULTAAT

vOLGende TRAJECT STAAT GEPLAND in 2023

EARLY BIRDS 

Ontvangen 15% korting!

KOSTEN: €295,- incl. BTW (kan in 3 periodes van €98,- betaald worden)
Schrijf je met z'n tweeën in? Dan ontvang je 15% korting!

DE GEDACHTE ACHTER DIT PROGRAMMA

Personal coach en voedingsconsulent Marcia Uijtdehaage heeft samen met personal trainer Mick Willemse een 12 weken durend programma opgesteld dat een opbouwend beweegprogramma met een uitgebreid voedingsprogramma combineert.

Tijdens haar studie Geneeskunde en master Bewegingswetenschappen deed Marcia veel kennis en ervaring op rondom de preventie en het bestrijden van overgewicht. Gecombineerd met de ervaring van Mick in de trainingsleer, inspireerde dit haar om een programma op te zetten dat mensen in staat stelt zelf de touwtjes in handen te nemen wat betreft hun gezondheid.

Het doel is dan ook niet alleen het verliezen van gewicht maar bovendien: zorgen dat jij je na 12 weken gezond en fit voelt en precies weet wat je moet doen om dat zo te houden.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

Dit unieke 12-weekse programma combineert voldoende beweging met gezonde voeding en bouwt stap voor stap op. Geen crash-dieet of bikkelharde training, maar de tijd nemen om lijf en geest te laten wennen aan nieuwe gezonde gewoontes. Deze geleidelijke opbouw is essentieel om je een échte kans op blijvend gewichtsverlies te bieden.

Personal coach Mick staat gedurende het gehele project klaar om je te begeleiden. Tijdens de bijeenkomsten, de coachingsgesprekken en de trainingen zal hij je motiveren, informeren en bijsturen waar nodig.

  • 12 weken lang werken aan je gezondheid onder professionele begeleiding
  • 3x per week bewegen op jouw niveau
  • voedingslezing van voedingsdeskundige
  • digitaal voedingsprogramma
  • iedere week een ander voedingsthema
  • ondersteuning van jouw eigen personal coach
  • 3 meet-en evaluatiemomenten
  • Garantie: je staat verstelt van wat jij in 12 weken kunt bereiken!

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN:
Kan jij deze hulp goed gebruiken? Vul het onderstaande contactformulier in, dan neemt Mick persoonlijk contact met je op. Hij vertelt je graag wat meer over de inhoud van het programma!

Inschrijven voor dit project kan nog tot januari 2023, dus wees er snel bij!

TOP