FORGOT YOUR DETAILS?

Kickboxen

Kickboksen is een sport waarbij je vele aspecten gaat leren. Er zijn 4 punten die bij het frequent volgen van deze les gaan verbeteren, namelijk:

  • Weerbaarheid
  • Coördinatie
  • Sterkere rug en buikspieren
  • Conditie

Vanaf het moment dat je de zaal instapt wordt duidelijk dat Kickboksen bij Nauwelaerts niets met agressie of spierballen te maken heeft. Tijdens deze training -die elementen van karate, boksen en conditietraining combineert- gaat het juist om soepel leren bewegen, je weerbaarheid en coördinatie vergroten en je spierkracht en conditie stap voor stap te verbeteren. En dat binnen de veilige omgeving van onze sportacademie en een hele toegankelijke en gezellige groep.

In de kickboksles worden de basis stoot- en traptechnieken aangeleerd en gecombineerd met oefeningen om de conditie en spierkracht te verbeteren.

Door de constant roterende bewegingen versterkt deze training de rug- en buikspieren aanzienlijk. Daarnaast wordt de souplesse in rug en schouders vergroot en spanning in deze spieren verlicht. Deze kickboks training onderscheid zich van andere trainingen door het aanleren van vaardigheden, het vergroten van de weerbaarheid en het lekker kwijt kunnen van je energie!

 

No events hours available!
No events available!

 

kickboksen-groepsles-nauwelaerts
TOP