FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Fit Plan

FIT IN 12 WEKEN MET JOUW PERSOONLIJKE BEWEEGPLAN

Wil je je graag een fitter en energieker voelen, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Het Personal Fitplan helpt je op weg! In slechts 12 weken tijd helpen we je naar jouw persoonlijke doelstelling 

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een intakegesprek stel je samen met je eigen personal coach een op maat gemaakt beweegplan samen dat past bij jouw agenda en de dingen die je leuk vind om te doen. Afhankelijk van jouw doel en voorkeur kan dit beweegplan bestaan uit groepslessen, fitness, circuittrainingen of een combinatie van alles.

Tijdens deze 12 weken word je ondersteund door jouw personal coach en kun je de vorderingen aflezen bij de 3 meetmomenten die jullie samen afspreken. Niet alleen je BMI en gewicht worden gemeten, maar ook je vet- en spierverhouding en het gehalte van vet om je organen. Zo weet je wat er écht veranderd in je lichaam tijdens deze 3 maanden. En dat gaat je verbazen!

Inclusief:

- 12 weken lang onbeperkt sporten (groepsles, fitness en circuittraining)
- Op maat gemaakt beweegprogramma
- Ondersteuning van jouw eigen personal coach
- 3 evaluatie en meetmomenten 
- Jouw eigen doelstelling bepalen

 

Meer informatie over het Personal Fitplan ontvangen?

Vul het onderstaande contactformulier in, dan neemt één van onze personal coaches contact met je op om je meer te vertellen over de mogelijkheden.

TOP