FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Fit Plan

Hét  persoonlijke plan waarmee jij fit de zomer in gaat!

Weer in shape komen voor de vakantie of je juist wat fitter voelen? Jij kan je doelen behalen dankzij het Personal Fit Plan. In 12 weken kan jij al je doel bereiken, dus waarom start je niet vandaag? Zet de eerste stap naar een fitter lichaam!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens het volgen van het Personal Fit Plan programma krijg je een eigen personal coach toegewezen die jou het gehele traject gaat begeleiden. Er worden in 12 weken tijd drie afspraken gemaakt tussen de coach en jou om je te motiveren en ondersteunen.  In de tussentijd ga jij aan de slag met een op maat gemaakt beweegplan die kan bestaan uit groepslessen volgen, maar ook juist uit fitness oefeningen. Afhankelijk van jouw voorkeur!

Week 1

In de startweek krijg je een introductiegesprek met jouw coach. Door eenvoudige metingen gaat de coach een Personal Fit Plan uitstippelen die het beste bij jou behoeftes en doelen aansluit en die snel resultaat op zullen leveren. Vanaf deze week ga jij 4 weken aan de slag met dit trainingsschema.

Week 4

Na de eerste weken van het Personal Fit Plan zal jij zelf al verschil gaan merken aan je lichaam en je fitheid. Je zal de oefeningen langer vol gaan houden en je zal sterker zijn geworden.  Ook je zelfvertrouwen heeft een boost gekregen.

4 weken later is het tijd om samen met de coach te gaan evalueren hoe de afgelopen weken zijn verlopen. Wederom wordt er een meting gedaan en nu zal je de bevestiging krijgen van jouw inzet! De coach zal een nieuw Personal Fit Plan maken om ervoor te zorgen dat je jezelf uit blijft dagen.

Week 12

De laatste afspraak, spannend! Dit is het moment waar je naar uit kijkt nu je dit leest. Er zullen zichtbare veranderingen zijn aan je lichaam, je kleding zal anders vallen en de conditie is sterk verbeterd. Deze afspraak staat in het teken van het opstellen van een programma om jouw fitheid vast te houden en misschien nog een nieuw persoonlijk plan op te stellen.

Benieuwd wie jou het beste kan begeleiden? Kijk hier….

Keep up the good work!

TOP