FORGOT YOUR DETAILS?

Conditie & Kracht

VERBETER JE SPIERKRACHT EN UITHOUDINGSVERMOGEN MET EEN GROEPSLES DIE BIJ JOU PAST.

kickboksen-groepsles-nauwelaerts

Total Body Workout

Met deze heerlijke conditietraining op muziek vliegt het uur voorbij. Geen moeilijke pasjes, maar gewoon lekker bewegen op muziek terwijl je alle grote spiergroepen traint en je conditie verbetert.

Conditietraining

Door middel van diverse loopoefeningen en trainingcircuits en met gebruik van allerlei hulpmiddelen (steps, gewichtjes, elastieken, stokken etc.) verbetert je conditie aanzienlijk in deze veelzijdige conditietraining.

Krachttraining

Geen machines, geen excuses, gewoon keihard trainen: dat is Krachttraining. Functionele oefeningen worden gecombineerd met kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen.

Kickboksen

Tijdens deze training -die elementen van karate, boksen en conditietraining combineert- draait het om soepel leren bewegen, je weerbaarheid en coördinatie vergroten en je spierkracht en conditie stap voor stap te verbeteren.

Power Pump

Deze les combineert het beste van krachttraining, functioneel trainen en bewegen op muziek. Met behulp van halters met gewichten worden alle spiergroepen getraind tijdens gevarieerde oefeningen op muziek onder leiding van een ervaren Pump-docent.

HIIT Circuit

Deze korte en krachtige circuittraining van 25 minuten bestaat uit afwisselende oefeningen die kracht, cardio en rust combineren. Een boost voor je conditie en spieren en perfecte aanvulling op je beweegprogramma!

TOP