FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Training

Personal training in Bloemendaal

Iedereen is anders, leeft anders en vindt andere dingen belangrijk. We vinden het dan ook belangrijk dat je begeleiding op maat krijgt: passend binnen jouw agenda, bij jouw doelstelling en jouw lichamelijke of mentale uitdagingen. Daarom bieden we verschillende trainingspakketten aan, maar gaan we ook graag met je om de tafel zitten om een op maat gemaakt programma samen te stellen.

Onze personal trainers in Bloemendaal

Kwaliteit, kennis van zaken en bereidheid om net even een stapje verder te gaan: dat staat bij ons voorop als het op Personal Training aankomt. Alle personal trainers zijn gecertificeerd en vervolgens gespecialiseerd in verschillende richtingen. Door deze waaier van kennis versterken en stimuleren de trainers elkaar en is er altijd wel iemand die jou verder kan helpen.

We stellen de trainer graag aan je voor:

Kies jouw trainingspakket

Zoals gezegd bieden wij Personal Training op maat. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende trainingspakketten

  • Alleen trainen: 6, 12, 24 of 48 trainingssessies

           + metingen en op maat gemaakt sportschema

  • Lifestyle pakket: 12, 24 of 48 trainingssessies met digitaal voedingsprogramma

           + voedingsanalyse, metingen en op maat gemaakt sportschema

  • Lifestyle pakket intensief: 12, 24 of 48 trainingssessies met intensief voedingsprogramma

           + voedingsanalyse, voedingsconsulten, metingen en op maat gemaakt sportschema

Thema pakket: heb jij een specifiek doel dat in een bepaalde tijd wilt behalen? Een bruiloft bijvoorbeeld? Of een sportieve prestatie? Dan maken we een speciaal programma dat jou gaat helpen dit doel te bereiken.

Wil je geen aaneengesloten pakket, maar af en toe een training inplannen om je sportschema te evalueren? Dat kan met een PT-rittenkaart.

Tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek zal de personal trainer op basis van jouw verhaal een pakket adviseren en een op maat gemaakte offerte maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Martijn Wiese

Martijn is een allround sport- en fitnessinstructeur, Personal Trainer en actief in ons managementteam. Hij verzorgt lessen als Conditietraining, Krachttraining, Bootcamp, HIIT Circuits en Fitwalk®. Als allround medewerker is hij daarnaast regelmatig te vinden achter de receptie en de bar.

Vraag een vrijblijvende intake aan

TOP