FORGOT YOUR DETAILS?

Personal Training

Bereik jouw persoonlijk doelstelling met Personal Training & Lifestyle Coaching

Regelmatig en doelgericht trainen is vaak veel makkelijker gezegd dan gedaan. Een drukke baan, je gezin, blessures, gebrek aan motivatie of niet precies weten wat je moet doen.. hierdoor lijkt het soms onmogelijk om jouw gewenste resultaat te behalen.

Een Personal Trainer helpt je deze cyclus te doorbreken en zorgt er samen met jou voor dat je aan het eind van de trainingsperiode tevreden bent over je vooruitgang en het behaalde resultaat.

Daarnaast kunnen we je helpen in de weg naar gezonde lifestyle, door je ook te coachen op het gebied van voeding en ontspanning.

WAT WIL JIJ GRAAG BEREIKEN?

Iedereen is anders, leeft anders en vind andere dingen belangrijk. We vinden het dan ook belangrijk dat je begeleiding op maat krijgt: passend binnen jouw agenda, bij jouw doelstelling en jouw lichamelijke of mentale uitdagingen.

Daarom bieden we verschillende trainingspakketten aan, maar gaan we ook graag met je om de tafel zitten om een op maat gemaakt programma samen te stellen.

ONZE PERSONAL TRAINERS

Kwaliteit, kennis van zaken en bereidheid om net even een stapje verder te gaan: dat staat bij ons voorop als het op Personal Training aankomt. Alle personal trainers zijn gecertificeerd en vervolgens gespecialiseerd in verschillende richtingen.

Door deze waaier van kennis versterken en stimuleren de trainers elkaar en is er altijd wel iemand die jou verder kan helpen.

We stellen de trainers graag aan je voor:

  • Martijn Wiese ( Lees meer.. )
  • Marcia Uijtdehaage ( Lees meer.. )
  • Mick Willemse ( Lees meer.. )

Aangezien zij ieder hun specialisatie hebben adviseren wij je graag over welke trainer het best bij jouw doelstelling past.

KIES JOUW TRAININGSPAKKET

Zoals gezegd bieden wij Personal Training op maat. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende trainingspakketten

  • Alleen trainen: 6, 12, 24 of 48 trainingssessies

           + metingen en op maat gemaakt sportschema

  • Lifestyle pakket: 12, 24 of 48 trainingssessies met digitaal voedingsprogramma

           + voedingsanalyse, metingen en op maat gemaakt sportschema

  • Lifestyle pakket intensief: 12, 24 of 48 trainingssessies met intensief voedingsprogramma

           + voedingsanalyse, voedingsconsulten, metingen en op maat gemaakt sportschema

Thema pakket: heb jij een specifiek doel dat in een bepaalde tijd wilt behalen? Een bruiloft bijvoorbeeld? Of een sportieve prestatie? Dan maken we een speciaal programma dat jou gaat helpen dit doel te bereiken.

Wil je geen aaneengesloten pakket, maar af en toe een training inplannen om je sportschema te evalueren? Dat kan met een PT-rittenkaart.

Tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek zal de personal trainer op basis van jouw verhaal een pakket adviseren en een op maat gemaakte offerte maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

TOP