FORGOT YOUR DETAILS?

Martial Arts

ONTDEK DE (OOSTERSE) VECHTKUNSTEN: EEN COMPLETE TRAINING VOOR ZOWEL LICHAAM ALS GEEST.

Judo

Bij deze Japanse zelfverdedigingssport sta je constant fysiek in contact met anderen, waarbij je de verschillende val-. werp- en klemtechnieken van het judo leert. Een zeer goede training voor je spieren, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Karate

Leer de verschillende trap-, stoot- en verdedigingstechnieken van deze Japanse verdedigingssport en verbeter je weerbaarheid en houding. Zowel lichaam als geest worden flink aangesproken, waardoor je al je energie kwijt kunt en je hoofd helemaal kunt leegmaken.

Jiu-Jitsu

Deze sport vormt de basis van de Japanse zelfverdedigingssport. Leer zowel val- en werptechnieken, als trap- en stoottechnieken om je weerbaarheid en vaardigheid te vergroten.

Kickboxen

Tijdens deze training -die elementen van karate, boksen en conditietraining combineert- draait het om soepel leren bewegen, je weerbaarheid en coördinatie vergroten en je spierkracht en conditie stap voor stap te verbeteren.

Martial Fit

Deze veelzijdige conditietraining is gebaseerd op de verschillende technieken uit de Japanse vechtkunsten: karate, judo en jiu jitsu. Een heerlijke manier om je conditie en spierkracht op te bouwen, ook als je nog nooit eerder aan vecht- of verdedigingssport hebt gedaan.

Bokszakworkout

Fit worden was nog nooit zo leuk! Deze fantastische workout is gericht op conditie en
spieren én ook nog eens heel leuk om te doen!

TOP