FORGOT YOUR DETAILS?

Steps

Vanaf 4 oktober | Donderdag 18.50-19.40 uur
Vanaf donderdag 4 oktober start er een nieuwe groepsles: 10 weken lang zal onze docente Bojoura STEPS-lessen gaan geven!
Door de combinatie van kracht, cardio en lekkere muziek is Steps een workout voor het hele lichaam en ook nog eens super leuk om te doen!

De les bestaat voor een groot deel uit simpele maar leuke choreografieën met gebruik van de step. Door het op en af stappen van de step worden vrijwel constant de been en bilspieren getraind. Daarbij komen er ook kracht (grond) oefeningen voorbij om het bovenlichaam niet te vergeten en als laatste wordt er ook aan je conditie gewerkt doordat je gedurende de hele les in beweging blijft.

Al met al een feestje om aan deel te nemen!

Bojoura is in juli 2017 afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en mogen wij nu sinds februari afgelopen jaar onze collega noemen. Als extra opleiding heeft zij de HBO Docent bachelor afgerond en staat daarom ook bij ons de groepslessen te geven. Tijdens haar studie heeft zij veel les gehad in verschillende sportdiciplines van aerobic tot yoga. ''Ik vind het ontzettend leuk om de kennis en ervaringen uit mijn eigen opleiding mee te nemen in de lessen bij Nauwelaerts''.

 

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
18.00      
Steps

start vanaf 4 oktober
18.50
19.40
   
19.00          

Donderdag

No events available!

 

Reserveer hier jouw STEPS-proefles!

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging en een uitnodiging voor jouw eerste STEPS-les. Alvast heel veel plezier!

TOP