FORGOT YOUR DETAILS?

Conditie & Kracht

Verbeter je spierkracht en uithoudingsvermogen met een groepsles die bij jou past.

Total Body Workout

Met deze heerlijke conditietraining op muziek vliegt het uur voorbij. Geen moeilijke pasjes, maar gewoon lekker bewegen op muziek terwijl je alle grote spiergroepen traint en je conditie verbetert.

Conditietraining

Door middel van diverse loopoefeningen en trainingcircuits en met gebruik van allerlei hulpmiddelen (steps, gewichtjes, elastieken, stokken etc.) verbetert je conditie aanzienlijk in deze veelzijdige conditietraining.

Krachttraining

Geen machines, geen excuses, gewoon keihard trainen: dat is Krachttraining. Functionele oefeningen worden gecombineerd met kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen.

Kickboksen

Tijdens deze training -die elementen van karate, boksen en conditietraining combineert- draait het om soepel leren bewegen, je weerbaarheid en coördinatie vergroten en je spierkracht en conditie stap voor stap te verbeteren.

Power Pump

Deze les combineert het beste van krachttraining, functioneel trainen en bewegen op muziek. Met behulp van halters met gewichten worden alle spiergroepen getraind tijdens gevarieerde oefeningen op muziek onder leiding van een ervaren Pump-docent.

HIIT Circuit

Deze korte en krachtige circuittraining van 25 minuten bestaat uit afwisselende oefeningen die kracht, cardio en rust combineren. Een boost voor je conditie en spieren en perfecte aanvulling op je beweegprogramma!

Martial Arts

Ontdek de (oosterse) vechtkunsten: een complete training voor zowel lichaam als geest.

Karate

Leer de verschillende trap-, stoot- en verdedigingstechnieken van deze Japanse verdedigingssport en verbeter je weerbaarheid en houding. Zowel lichaam als geest worden flink aangesproken, waardoor je al je energie kwijt kunt en je hoofd helemaal kunt leegmaken.

Judo

Bij deze Japanse zelfverdedigingssport sta je constant fysiek in contact met anderen, waarbij je de verschillende val-. werp- en klemtechnieken van het judo leert. Een zeer goede training voor je spieren, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Jiu Jitsu

Deze sport vormt de basis van de Japanse zelfverdedigingsport. Leer zowel val- en werptechnieken, als trap- en stoottechnieken om je weerbaarheid en vaardigheid te vergroten.

Kickboksen

Tijdens deze training -die elementen van karate, boksen en conditietraining combineert- draait het om soepel leren bewegen, je weerbaarheid en coördinatie vergroten en je spierkracht en conditie stap voor stap te verbeteren.

Martial Fit

Deze veelzijdige conditietraining is gebaseerd op de verschillende technieken uit de Japanse vechtkunsten: karate, judo en jiu jitsu. Een heerlijke manier om je conditie en spierkracht op te bouwen, ook als je nog nooit eerder aan vecht- of verdedigingssport hebt gedaan.

Body & Mind

Ontspan door beweging, ademhaling, lichaam & geest met elkaar te verbinden.

Pilates

Lichaam en geest verenigen zich tijdens deze les, waarbij core stability en balans centraal staan. Door het zeer bewust uitvoeren van vloeiende en beheerste bewegingen werk je geleidelijk naar een strak en lenig lichaam met sterke rug- en buikspieren.

Outdoor sport

Kom in beweging in de prachtige natuur met een les die bij jou past.

Bootcamp

Obstacle Run

Bewegen voor ouderen

Speciaal voor iedereen die de 70 is gepasseerd: fit en vitaal ouder worden in een gezellige setting met een les die bij u past.

Senioren Fitness

Senioren Yoga

Senioren Pilates

Vrijzwemmen voor Senioren

Sport voor kinderen

Voor alle kids van 3 t/m 16 jaar is er een uitdagende les die aansluit bij hun belevingswereld en stimuleert in hun gehele ontwikkeling.

Kleutergym

Vanaf 3 jaar – Kom lekker rollen, stoeien, klimmen en klauteren in de veiligste omgeving die er is: onze judomat. En het leukste is.. papa en mama doen lekker met je mee!

Judo voor kinderen

Van 4 t/m 18 jaar – Groeien door te stoeien met één van de meest waardevolle en veelzijdige sporten voor kinderen: judo. De verschillende technieken van deze Japanse verdedigingssport stimuleren de motorische, lichamelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling ….

Karate voor kinderen

Vanaf 8 jaar

Kickboksen voor kinderen

Vanaf 8 jaar

Kids Proefmaand

Probeer 4x Judo, Karate of Kickboksen en ontdek of dit jouw nieuwe sport wordt!  Vind je het leuk? Dan kun je daarna gezellig in dezelfde groep blijven meedoen.

TOP