FORGOT YOUR DETAILS?

Doe mee met de September Actie!

Heb jij de nieuwe beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad al gezien? we moeten meer bewegen en vooral de spieren niet vergeten. oftewel, Tijd voor actie!

September actie: doe mee met de 3x3-challenge!
De maand september staat in het teken van een extra keer sporten en iets nieuws uitproberen. We dagen iedereen uit om gedurende 3 weken 3x per week te komen sporten in verschillende lessen. Zo kun je conditie, kracht en balans perfect combineren en je lichaam een boost geven na de zomer. Challenge gehaald? Dan wacht er een leuke beloning op je!

Hoe werkt het?

  1. Haal je actiekaart op: van 4 t/m 23 september is de challenge-kaart waarop je de gevolgde sportlessen laat aftekenen verkrijgbaar bij de receptie. Je krijgt dan meteen een advies over het beweegprogramma dat bij jou en je eigen doelstelling past.
  2. Aan de slag! Probeer 3 weken lang 3x per week een les, circuittraining of fitnesssessie te volgen. En ja, dit moeten 3 verschillende soorten activiteiten zijn! Wij adviseren je graag over de lessen.
  3. Laat je kaart aftekenen. Na iedere gevolgde sportsessie tekent de instructeur een strip af op je kaart.
  4. Gefeliciteerd! Na 3 weken 9 handtekeningen verzameld? Dan heb je jouw doel bereikt! Je voelt je een stuk fitter, hebt jezelf een gezonde routine aangeleerd en nieuwe beweegvormen ontdekt. Alsof dat nog niet genoeg is ontvang je bij inlevering van je kaart ook nog eens een GRATIS NAUWELAERTS HANDDOEK!

TIP: noteer in je agenda op welke momenten je gaat sporten en spreek met jezelf af dat je andere afspraken daar omheen plant. Even 3 weken doorzetten en dan is het routine!

>> Bekijk hier het volledige lesrooster voor inspiratie!

Spelregels

- challenge-kaarten zijn verkrijgbaar van 4 t/m 23 september

- de challenge start zodra je de eerste les laat aftekenen. Dit kan uiterlijk op 23 september.

- de 3 weken moeten achtereenvolgens worden afgetekend, zonder tussenpauzes

- de laatste training binnen de challenge kan uiterlijk op 14 oktober gevolgd worden

- de kaarten kunnen uiterlijk tot en met 21 oktober worden ingeleverd voor de gratis handdoek

- de challenge-kaart is persoonsgebonden

Heel veel succes!

TOP