FORGOT YOUR DETAILS?

B-Magazine

Welkom! Heb je in het laatste nummer van B.Magazine al gelezen over ons Project 'Gezond Gewicht' ? Als lezer van B.Magazine doen we je graag een speciale aanbieding voor dit unieke programma!

Project ‘Gezond Gewicht’

IN 12 WEKEN NAAR EEN GEZONDE LIFESTYLE EN BLIJVEND RESULTAAT

Wil je al een hele tijd die paar extra kilo's kwijt? Of kamp je juist al jaren met matig of ernstig overgewicht? Dan biedt dit project een unieke kans om jouw lifestyle onder professionele begeleiding blijvend te veranderen.

>> Het eerstvolgende traject start:  14 oktober 2018

B.Magazine actie: schrijf je in vóór 3 september en betaal niet €247,40 maar slechts €210,-! Inschrijven kan tot uiterlijk 29 september.

 

DE GEDACHTE ACHTER DIT PROGRAMMA

Personal coach en voedingsconsulent Marcia Uijtdehaage heeft samen met personal trainer Mick Willemse een 12 weken durend programma opgesteld dat een opbouwend beweegprogramma met een uitgebreid voedingsprogramma combineert.

Tijdens haar studie Geneeskunde en master Bewegingswetenschappen deed Marcia veel kennis en ervaring op rondom de preventie en het bestrijden van overgewicht. Gecombineerd met de ervaring van Mick in de trainingsleer, inspireerde dit haar om een programma op te zetten dat mensen in staat te stellen zelf de touwtjes in handen te nemen wat betreft hun gezondheid.

Het doel is dan ook niet alleen het verliezen van gewicht maar bovendien: zorgen dat jij je na 12 weken gezond en fit voelt en precies weet wat je moet doen om dat zo te houden.

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

Dit unieke 12-weekse programma combineert voldoende beweging met gezonde voeding en bouwt stap voor stap op. Geen crash-dieet of bikkelharde training, maar de tijd nemen om lijf en geest te laten wennen aan nieuwe gezonde gewoontes. Deze geleidelijke opbouw is essentieel om je een échte kans op blijvend gewichtsverlies te bieden.

Personal coaches Marcia en Mick staan gedurende het gehele project klaar om je te begeleiden. Tijdens de bijeenkomsten, de coachingsgesprekken en de trainingen zullen ze je motiveren, informeren en bijsturen waar nodig.

  • 12 weken lang werken aan je gezondheid onder professionele begeleiding
  • 3x per week bewegen op jouw niveau
  • voedingslezing van voedingsdeskundige
  • digitaal voedingsprogramma
  • iedere week een ander voedingsthema
  • ondersteuning van jouw eigen personal coach
  • 3 meet-en evaluatiemomenten
  • online platform om ervaringen en tips te delen met andere deelnemers
  • Garantie: je staat verstelt van wat jij in 12 weken kunt bereiken!

 

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE AANVRAGEN:
Ben of ken jij iemand die deze hulp ook goed kan gebruiken? Vul het onderstaande contactformulier in, dan neemt Marcia of Mick persoonlijk contact met je op. Zij vertellen je graag wat meer over de inhoud van het programma en kunnen eventuele vragen van jouw kant beantwoorden.

De eerste intake gesprekken vinden plaats vanaf 3 september en op 14 oktober gaat het programma van start. Inschrijven voor dit unieke project kan nog tot 29 september, dus wees er snel bij!

TOP